ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ COVID-19 | Καλέστε μας στο 210 96 08 742

PILATES

DEEP CORE
PILATES

PILATES

Αυτό το «σύστημα» προπόνησης συνδυάζει τη σωματική άσκηση, την κινησιολογία και τη βαθύτερη γνώση του σώματος, λαμβάνοντας μια θέση στα mind n’ body προγράμματα.
O εμπνευστής του, Joseph Pilates, ωφελημένος και ο ίδιος από αυτό, κατάφερε να αφήσει κληρονομιά ένα πρόγραμμα που εναρμονίζει το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα μέσα από 500 ασκήσεις που αλλάζουν την σωματική μας αντίληψη, το αυτοέλεγχο του κορμού και οδηγούν στην πραγματική ευεξία μέσα από την άσκηση.
Ο εξοπλισμός του pilates με «βασιλιά» το κρεβάτι reformer και πολλά μικροόργανα όπως τα rings, οι μπάλες, τα therabands κ.α συνδυάζεται άψογα με τις παραλλαγές των ασκήσεων για όλους τους ασκούμενους και δίνει έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία αλλά και σε όλο το σώμα.
Με το pilates επιτυγχάνουμε, ευκαμψία, δύναμη, ευλυγισία, ισορροπία, ενίσχυση του κορμού και κυρίως ένα δυνατό κέντρο στήριξης με αποφόρτιση της έντασης από τα άκρα
Το pilates βοηθάει στην αποκατάσταση τραυματισμών, την απαλλαγή από πόνους μέσης και αυχένα που οφείλονται σε μυικές αδυναμίες, συσπάσεις ή ελλιπή γύμναση. Εξομαλύνει τις μυικές ανισορροπίες, σμιλέυει το σώμα, χαρίζει ευεξία και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Pilates mat
Από την απόλυτη προσήλωση στις ασκήσεις του δημιουργού του, έως την πιο δημιουργική εκδοχή του, αυτή η μίξη του κλασικού και του μοντέρνου pilates ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου και προσαρμόζει την καινοτομία στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

PILATES REFORMER

Προκαλεί το σώμα χρησιμοποιώντας τα ειδικά κρεβάτια pilates.
Με την χρήση της κινούμενης πλατφόρμας το pilates ενδυναμώνει, βελτιώνει την ευλυγισία, την ισορροπία, ενισχύει τη στάση σώματος και επιδρά θεραπευτικά στην ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους.
Η προπονηση γίνεται με την καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένων γυμναστών

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ