ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ COVID-19 | Καλέστε μας στο 210 96 08 742

PERSONAL TRAINING

THE CAGE
PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

Στη μέθοδο προπόνησης «Ένας προς έναν» γυμνάζεστε αποκλειστικά με τον προσωπικό σας προπονητή, ο οποίος σας καθοδηγεί και σας οδηγεί στους στόχους σας.
Ο Personal trainer διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης εφαρμόζοντας σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους εκγύμνασης απόλυτα προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες.
Με το personal training έχετε την παρακίνηση που χρειάζεστε και τη απόλυτη προσοχή του γυμναστή για να επωφεληθείτε τα μέγιστα από την προσπάθεια σας.
Οφέλη : Fitness αποτέλεσμα και ευεξία, βελτίωση Φυσικής Κατάστασης, ενδυνάμωση, τόνωση, αδυνάτισμα, καύση λίπους, αύξηση μυικης μάζας, αύξηση δύναμης.
Πρόληψη αλλα και αποκατάσταση τραυματισμών, ορθοσωμία

Small Group Personal Training

Προπονηθείτε με τους φίλους σας ή μέλη της οικογένειας σας, κρατήστε ψηλά την παρακίνηση και απολαύστε την προπόνηση με παρέα χωρίς να χάσετε την ποιότητα του personal training.
Το Small Group Personal training 2-4 άτομα, χαμηλώνει το κόστος, διατηρεί υψηλά την παρακίνηση αλλά και την εξατομίκευση στην προπόνηση ενώ μένει σταθερά προσηλωμένο στην επίτευξη των στόχων σας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ