ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ COVID-19 | Καλέστε μας στο 210 96 08 742

CRYOSAUNA

Αναζωογονηθείτε στο κρύο!
CRYOSAUNA

CRYOSAUNA

Αναζωογονηθείτε στο κρύο!
Η ολόσωμη κρυοθεραπεία ή κρυοσάουνα είναι μια «υποθερμική» εφαρμογή που περιλαμβάνει την έκθεση του σώματος σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες από -110 έως -190 βαθμούς κελσίου για διάρκεια από 1 έως 3 λεπτά.
Η παραμονή μέσα στην Cryosauna θεωρείται απόλυτα ασφαλής, ενεργοποιώντας όλες τις φυσικές άμυνες του οργανισμού μας. Η σύντομη ψύξη του ανώτερου στρώματος του δέρματος ενισχύει τον μεταβολισμό, μειώνει το άγχος, καταπραΰνει την κόπωση και τους πόνους, βελτιώνει τον ύπνο και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Η κρυοσάουνα βοηθάει στην υγεία, στην ομορφιά, στην αποκατάσταση, δίνει ενέργεια και χαρίζει ευεξία Μια συνεδρία δεν διαρκεί περισσότερο από τα τρία λεπτά. Η κρυοθεραπεία αντιμετωπίζει ταυτόχρονα πολλαπλά θέματα, πράγμα που σημαίνει ότι ο οργανισμός ξεκινά διαδικασίες φυσικής επούλωσης σε πολλαπλά επίπεδα.
Η έκθεση του σώματος σε ρεύματα ψυχρού αέρα είναι πιο άνετη και φιλική συγκριτικά με τις συνηθισμένες μεθόδους θεραπείας με κρύο νερό ή πάγο επειδή σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες ο αέρας δεν περιέχει σχεδόν καθόλου υγρασία. Η παραγωγή ενδορφινών που ονομάζονται "καλές ορμόνες" προκαλούν συναισθήματα ευφορίας και αναζωογόνησης.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ