ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ COVID-19 | Καλέστε μας στο 210 96 08 742

BODY CROSS

THE GROUP FITNESS FORMULA
BODY CROSS

BODY CROSS

Καινοτόμα, υψηλής προπονητικής αξίας ομαδική προπόνηση που εναλλάσει την αθλητική προπόνηση με τη λειτουργικότητα, το ευρυ ασκησιολόγιο με το βάρος του σώματος και τη χρήση εξοπλισμού όπως ιμάντες, bosu, kettlebel, Slam balls, Rowing machines, ποδήλατα, τραμπολίνα κ.α.
Στην Body Cross – Group fitness formula (GFF) κάθε πρόγραμμα είναι διαφορετικό αναπτύσεται σε τρεις κατηγορίες προγραμμάτων με τις υποκατηγορίες τους και είναι αποτελεσματικό, σύντομο και διασκεδαστικό.

BC LAB
Hit your Goals! 45 λεπτά υψηλής προπονητική αξίας με πολλαπλές προσαρμογές! Ενδεικτικά τα πιο δημοφιλή BC LAB :
Focus : Ενδυνάμωση, τόνωση και κάψιμο λίπους! Πρόκληση με δυναμικές ασκήσεις σε ένα πρόγραμμα που δουλεύει τους ανταγωνιστές σε όλο το σώμα και οδηγεί στο τέλειο αποτέλεσμα.

Tabata Strength : Με δομή που εξασφαλίζει τη συμμετοχή όλων σε αυτό το απαιτητικό αλλά ευπροσάρμοστο πρόγραμμα! Δουλέψτε για 20’’ και ξεκουραστείτε για 10’’ και δείτε τη φυσική σας κατάσταση να απογειώνεται!
Ouick Fix: HIIT training με «δοκιμασίες» για μεγαλύτερα διαστήματα με μικρά διαλείμματα ξεκούρασης! Πρόκληση και αποτέλεσμα μόνο με 5 απλές ασκήσεις κάθε φορά!
Metabolic: Καινοτόμο, δημιουργικό πρόγραμμα, υψηλής προπονητικής αξίας! Εναλλαγή ενδυνάμωσης και αερόβιας άσκησης σε απόλυτη ροή! Υψηλή κατανάλωση θερμίδων και προσαρμογές.
Cardio Core: Το τέλειο πρόγραμμα ενάντια στο λίπος! Βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ταυτόχρονα λειτουργικές κινήσεις για σταθεροποίηση και συντονισμό! Ισχυρή πρόκληση Tabata!

FUNCTIONAL +
‘Έμφαση στη λειτουργική προπόνηση που προετοιμάζει το σώμα σας ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του ασχολίες, χόμπυ και απαιτήσεις με ευκολία και χωρίς τραυματισμούς. Τα ερεθίσματα εναλλάσσονται και δανείζονται κινήσεις από την καθημερινότητα, τον αθλητισμό, την ποικιλία κινητικών δεξιοτήτων και τη συμμετοχή σε μια προπόνηση ολικής ενεργοποίησης.
Με τη χρήση εξοπλισμού όπως Ιμάντες, bosu, kettlebells, λάστιχα, αλτήρες και ασκησιολόγιο που αξιοποιεί το βάρος του σώματος αυτό το πρόγραμμα ενισχύει τη δύναμη, την ευκινησία, την ισορροπία, την αντοχή, την εκρηκτικότητα, την ιδιοδεκτικότητα και την άμεση προσαρμογή του σώματος σε κινητικά ερεθίσματα.
Απευθύνεται σε κάθε ηλικία και επίπεδο φυσικής κατάστασης αφού η ένταση και το ασκησιολόγιο προσαρμόζεται επι τόπου και για κάθε ασκούμενο ξεχωριστά καλύπτοντας τις προπονητικές του ανάγκες και προκαλώντας το σώμα πολυποίκιλα για να ανταποκριθεί στις καθημερινές προκλήσεις (εργασία/δουλειές/έκτακτη ενεργοποίηση) ή στο αγαπημένο σας χόμπυ με ευκολία.

ONE FOR ALL
Προγράμματα με χρήση εξοπλισμού ιμάντες, bosu, kettlebel, Slam/Med balls, fitballs, sandbags, VipR κ.α επιδιώκοντας διαφορετικές προπονητικές προκλήσεις για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και σε ποικιλία προπονητικών μεθόδων. Ενδεικτικά
ΙΜΑΝΤΕΣ – TRX
Η άσκηση με ιμάντες αφορά μια «εκπληκτική προπονητική ιδέα» χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος, πλήθος απλών και σύνθετων ασκήσεων για όλες τις μυικές ομάδες και το κυριότερο χωρίς τραυματισμούς .
Η λειτουργική προπόνηση ολικής ενεργοποιήσης έχει την τιμητική της και εδώ καθώς ενεργοποιεί πολλές μυικές ομάδες ταυτόχρονα και το κυριότερο απευθύνεται σε όλους τους ασκούμενους.
Το πρόγραμμα συνδυάζεται και με cardio training με πολλαπλά οφέλη όπως η δύναμη, η αντοχή, η ισορροπία, το αδυνάτισμα, η ιδιοδεκτικότητα, ο έλεγχος του σώματος και ο μυικός συντονισμός.
Bosu
Αυτό το όργανο που έχει το σχήμα μισής μπάλας παρέχει απίστευτες προπονητικές προκλήσεις. Με τη χρήση του σαν «ελαστικό step» ενισχύει την ισορροπία, την καρδιοαναπνευστική αντοχή και την ιδιοδεκτικότητα.
Η χρήση του σαν μισή μπάλα με ασκήσεις για τον κορμό, τα πόδια και το άνω μέρος ενεργοποιεί τους σταθεροποιητές μύες με μοναδικό τρόπο.
Τα ασκησιολόγιο είναι ανεξάντλητο και προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε μορφή άσκησης, αερόβια, ενδυνάμωση, ευλυγισία, με αλτήρες, λάστιχα, kettlebell , με αποτελέσματα στο αδυνάτισμα, την καύση λίπους, την ισορροπία την σταθεροποίηση του κορμού χωρίς πολλά κιλά και επιπλεόν επιβάρυνση.
Απευθύνεται σε όλους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και στην αποκατάσταση τραυματισμών ή μυοσκελετικών ανισορροπιών.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ