ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ COVID-19 | Καλέστε μας στο 210 96 08 742

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ COVID-19

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19

Καθαρισμός και Απολύμανση

Επιπρόσθετα με την ημερήσια καθαριότητα στο γυμναστήριο μας εφαρμόζεται το πρωτοποριακό σύστημα μακροχρόνιας απολύμανσης bacoban που αποτελεί επίτευγμα της νανοτεχνολογίας, εφαρμόζεται με τη μέθοδο της εκνέφωσης και προφυλλάσει σκοτώνοντας ιούς και μικρόβια στις επιφάνειες για 10 ημέρες από την εφαρμογή του, προστατεύοντας ακόμη περισσότερο τα μέλη μας.

Ρυθμιση ωραρίου

Προκειμένου για τον κατάλληλο αερισμό και απολύμανση ρυθμίζονται οι ώρες προσέλευσης σε όλες αίθουσες γυμναστικής αφήνοντας κενό διάστημα τόσο σε ατομική όσο και σε ομαδική προπόνηση.

Αντισηπτικά

Κατά την είσοδο στο γυμναστήριο γίνεται  χρήση αντισηπτικού χεριών από κάθε μέλος

Δελτίο υγείας _ Δήλωση

Τα μέλη μας οφείλουν να συμπληρώσουν δήλωση περι του COVID-19 και να υπογράφουν κατά την είσοδο τους στο γυμναστήριο περί της διατήρησης της δήλωσης τους για μη επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 ή με άτομο με συμπτώματα της νόσου

Ανώτατος αριθμός μελών

Κλείνετε το ραντεβού σας προκειμένου για τη συμμετοχή σας τόσο στη αίθουσα του fitness οσο και στις λοιπές παροχές _ Personal training, BC LAB 45’, Pilates κλπ.

Χρήση του χώρου για προστασία από τον COVID-19

Παρακαλούμε τηρείται τις αποστάσεις, χρησιμοποιείτε τα διαθέσιμα μηχανήματα και ακολουθείτε τις οδηγίες του προσωπικού για τη χρήση των χώρων.