ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ COVID-19 | Καλέστε μας στο 210 96 08 742

Ομαδικά προγράμματα. Γιατί να τα επιλέξω;

Benefits of Group Exercise

Ομαδικά προγράμματα – Γιατί να τα επιλέξω;

Γυμνάσου έξυπνα – γυμνάσου ομαδικά! Ζήσε τη χαρά και την ευχαρίστηση ότι βρίσκεσαι με παρέα, όπως όταν έπαιζες παιδί στη γειτονιά ή διασκέδαζες σαν έφηβος στα γήπεδα. Νιώσε νέος ενώ γυμνάζεσαι με άλλους, που μπορεί να μην είναι αρχικά οι αγαπημένοι σου φίλοι, αλλά μπορεί μελλοντικά να γίνουν!  Επέλεξε από διαφορετικά είδη ομαδικών προγραμμάτων που συνεχώς εξελίσσονται, εμπλουτίζονται για να εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, ενώ   ανταποκρίνονται σε όλα τα επίπεδα ασκουμένων.

Συνδύασε:

•αερόβια προγράμματα όπως classic aerobic, zumba, Brazilian dance

•kick aerobics εμπνευσμένο από πολεμικές τέχνες

•προγράμματα μυϊκής τόνωσης όπως body works, ball n’tone σε συνδυασμό  με διάφορα όργανα ενδυνάμωσης ή τη μπάλα

•yoga και pilates για συνδυασμό ενδυνάμωσης, ισορροπίας και ευλυγισίας,

•ποδήλατα στην αίθουσα για υψηλές συγκινήσεις και σε συνδυασμό με yoga,pilates,kettle bells,gymnastics κ.λ.π

•Προγράμματα νέας γενιάς με επιστροφή στην αθλητική κίνηση, την άσκηση στη φύση όπως cross training, bodycross, interval training και boot camp.

Τα ομαδικά προγράμματα διαφοροποιούνται ανάλογα με το γυμναστήριο και την εξειδίκευση των γυμναστών. Η επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου  και πόσο χρόνο διαθέτεις.

Επιλέγοντας ομαδικά προγράμματα:

•Έχεις την ευκαιρία να γυμνάζεσαι με εξειδικευμένο γυμναστή, σε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο με ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες, χωρίς να χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία ή αθλητική υποδομή και το κυριότερο σε ένα κοινωνικό και διασκεδαστικό περιβάλλον που σε υποδέχεται με ευχαρίστηση χωρίς να νοιάζεσαι για τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η συμμετοχή, η καλή διάθεση και η εμπιστοσύνη.

•Δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς. Η ποικιλία των προγραμμάτων, η εναλλαγή των γυμναστών, οι διαφορετικές επιλογές στη μουσική, στο ασκησιολόγιο, η αλληλεπίδραση με τα άλλα μέλη της τάξης, κρατάει το ενδιαφέρον σου ζωντανό και τη διάθεση σου ψηλά, η ώρα περνάει ευχάριστα και απολαμβάνεις αποτελέσματα τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

•Σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος έχεις έναν καθοδηγητή που φροντίζει και ελέγχει τη δομή του προγράμματος παρέχοντας την κατάλληλη προθέρμανση και τη σωστή αποθεραπεία προστατεύοντας σε από  πιθανούς τραυματισμούς. Κατά την διάρκεια του μαθήματος σε καθοδηγεί στη ρύθμιση της έντασης ή στη ρύθμιση της δυσκολίας της άσκησης σύμφωνα με το δικό σου επίπεδο. Ο γυμναστής είναι ο παρακινητής σου στην άσκηση και ο εμπνευστής σου  σου σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής που πάντα επιθυμούσες.

•Δεν χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο! 60 ή ακόμη 45 ή και 30 λεπτά μάθημα είναι αρκετά ώστε να έχεις μια ολοκληρωμένη προπόνηση σε μέρες και ώρες της επιλογής σου!
Η αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων σήμερα, σε σχέση με το παρελθόν, απευθύνεται σε όλο και περισσότερους ασκούμενους λόγω των πολλών και διαφορετικών προγραμμάτων που προσφέρει. Ενώ το «παραδοσιακό» aerobic ή step υπάρχει σαν επιλογή στο πρόγραμμα, πολλά μη παραδοσιακά προγράμματα έχουν ανανεώσει την αίθουσα δίνοντας σου την ευκαιρία να εκφραστείς με το χορό μέσα από ένα dance η zumba class, να αγγίξεις τη φιλοσοφία της ανατολής μέσω της yoga, να νιώσεις τον αθλητικό συναγωνισμό μέσα από το crosstraining και το cycling, να νιώσεις «ετοιμοπόλεμος» με το bootcamp.

Δεν έχει σημασία ποιο πρόγραμμα θα επιλέξεις ή ποιο είναι αυτό σε εκφράζει περισσότερο. Το σημαντικό είναι να γυμνάζεσαι. Τα ομαδικά προγράμματα σου δίνουν τον τρόπο να το κάνεις ενώ παράλληλα διασκεδάζεις!

Η επιλογή είναι δική σου! Γυμνάσου έξυπνα – γυμνάσου ομαδικά!

Αφήστε μια απάντηση